Νεροχύτες – Αξεσουάρ Κουζίνας

Ο νεροχύτης αποτελεί ίσως το κυριότερο στοιχείο κάθε κουζίνας. Είτε πρόκειται για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση ο κατασκευαστής σχεδιάζει αποκλειστικά με γνώμονα την πλήρη κάλυψη της εκάστοτε ανάγκης συνδυάζοντας λειτουργικότητα, αντοχή και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ως υλικά κατασκευής χρησιμοποιούνται κυρίως ο χάλυβας (λείος η σαγρέ), ο γρανίτης καθώς και διάφορες συνθετικές πρώτες ύλες. Πέρα όμως από το υλικό καθοριστική σημασία για την επιλογή του κατάλληλου νεροχύτη έχει και η διάταξη των κύριων στοιχείων του. Το μέγεθος και ο αριθμός των γουρνών, η επιφάνεια στράγγισης καθώς και το είδος της μπαταρίας που θα χρησιμοποιηθεί με βάση τα στοιχεία του επίπλου κουζίνας είναι τα σημεία που θα καθορίσουν την αισθητική και την λειτουργικότητα του.

Στην Υδρομετάλ , μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα επωνύμων προϊόντων (σε εμάς θα βρείτε όλα τα προϊόντα FRANKE) με νεροχύτες , μπαταρίες και αξεσουάρ όπως dispenser, καλάθια, σκουπιδοφάγους, ζυγούς πάγκου, αυτόματες βαλβίδες κ.α έτσι ώστε να κάνετε την κουζίνα σας υπέροχη.


Ανακαλύψτε μοναδικά επώνυμα προϊόντα και επισκεφθείτε τις εκθέσεις μας σε Κρήτη και Ρόδο