Ντουλάπες LG SCAC Floor Standing

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η επιδαπέδια μονάδα τύπου ντουλάπας της LG Electronics , βραβευμένη με το Red Dot Design Award έχει ιδιαίτερα καλαίσθητο σχεδιασμό ώστε να ταιριάξει με οποιονδήποτε εσωτερικό διάκοσμο.

 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Προσφέροντας ισχυρή ψύξη, η συγκεκριμένη επαγγελματική μονάδα μπορεί να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις συμβατικές. Επιλέον, η λειτουργία Ισχυρής Θέρμανσης ρυθμίζει τη βέλτιστη γωνία ροής αέρα, εξασφαλίζοντας μία ταχύτερη απόδοση θέρμανσης.

 

 

ΙΣΧΥΡΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ

Η επιδαπέδια μονάδα τύπου ντουλάπας της LG Electronics είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην κάλυψη μεγάλων χώρων χάρη στην ισχυρή της λειτουργία στην ψύξη & την θέρμανση. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον αέρα να φτάνει εώς και σε 20 μέτρα απόσταση από τη μονάδα.

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΙΝVERTER BLDC

Οι κλιματιστικές μονάδας της LG Electronics είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές BLC Inverter που χρησιμοποιούν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.Οι συμπιεστές BLDC Inverter έχουν αυξημένη αποδοτικότητα σε σχέση με τους συνηθισμένους συμπιεστές AC inverter ενώ είναι σχεδιασμένοι με στόχο την μεγάλη εποχική αποδοτικότητα.

 

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ BLDC

Ο κινητήρας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι BLDC Inverter , ο οποίος σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα AC προσφέρει 40 % εξοικονόμηση ενέργειας στις χαμηλές στροφές και 20 % στις υψηλές στροφές.

Εμπορικό φυλλάδιο προϊόντος