Πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό (COVID–19) Ηράκλειο 17 Μαρτίου 2020

Ηράκλειο, 17 Μαρτίου 2020

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Στο πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό (COVID–19) και θέτοντας σε υψηλή προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας, σας ενημερώνουμε για την λειτουργία των καταστημάτων μας:
• Τα φυσικά μας καταστήματα από Τετάρτη 18/3/2020 θα παραμείνουν κλειστά για την δια-ζώσης εξυπηρέτηση, συμμορφούμενοι με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των Εμπορικών Καταστημάτων.
• Η εξυπηρέτηση σας θα συνεχίσει να γίνεται μόνο με χρήση τηλεφωνικών παραγγελιών, παραγγελιών μέσω emails ή fax, παραγγελιών e-shop και για το σκοπό αυτό θα είναι στην διάθεση σας τα τηλεφωνικά κέντρα και κεντρικά emails των καταστημάτων, αλλά και τα σταθερά & κινητά τηλέφωνα & email του προσωπικού που ήδη γνωρίζετε.
• Τα εμπορεύματα θα παραδίδονται στον προαύλιο χώρο των καταστημάτων μας (ΒΙΠΕ Ηρακλείου & Ρόδου) σε καθορισμένη ώρα για την οποία θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά, ώστε να εξασφαλίζεται η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας . Σε εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατή η παράδοση επί τόπου του έργου με τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας, εφόσον υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων της εταιρείας και εφόσον καλύπτονται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στο σημείο παράδοσης.
• Ελεγχόμενη θα είναι επίσης η είσοδος εντός του προαύλιου χώρου της εταιρείας, μεταφορικών εταιρειών, διανομέων κτλ.
Όλοι οι εργαζόμενοι μας έχουν λάβει οδηγίες για την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας και σε αυτές τις συνθήκες, εφαρμόζοντας συνολικά τα μέτρα για την προστασία του δυναμικού της εταιρείας και κατ’ επέκταση των πελατών και των συνεργατών μας.
Ζητούμε την κατανόηση σας αλλά είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα εφαρμογής αυτών των μέτρων προκειμένου να εξασφαλιστεί η δημόσια υγεία.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επανέλθουμε όλοι σύντομα υγιείς και δυνατοί στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής μας.
Από την Διοίκηση της ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ ΑΕΒΕ