Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ενδοδαπέδια Θέρμανση στην Υδρομετάλ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα θέρμανσης, κατά το οποίο ζεστό νερό θερμοκρασίας 35-45οC κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων το οποίο έχει ενσωματωθεί στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα.
Η θερμότητα, μεταδίδεται με ακτινοβολία από το δάπεδο προς τον θερμαινόμενο χώρο και από τα χαμηλότερα στρώματα στα υψηλότερα χωρίς ισχυρά ρεύματα.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί τεχνική που εμφανίζεται στην αρχαιότητα με βασική καύσιμη ύλη τα καυσόξυλα και μέσο μετάδοσης θερμότητας τον αέρα, που διαχέονταν σε υπόγεια κανάλια κάτω από το δάπεδο.
Η γνωστή εταιρεία REHAU με τα άριστης ποιότητας προϊόντα – κατασκευασμένα με τα πιο αυστηρά γερμανικά και διεθνή στάνταρτ – και με περισσότερα από 150 εκατ. μέτρα σωλήνα και με επιφάνεια κάλυψης μεγαλύτερη από 25 εκατ. m2 σε ενδοδαπέδια θέρμανση, αποτελεί εγγύηση για την εγκατάσταση σας όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η θέρμανση δαπέδου συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα. Επιγραμματικά θα μπορούσε κανείς να αναφέρει :

Υψηλή αισθητική και πλήρη εκμετάλλευση του χώρου, λόγω έλλειψης θερμαντικών σωμάτων.

Μεγάλη οικονομία στα έξοδα λειτουργίας μέχρι 25%.

Τεράστια θερμαντική δύναμη με πλήρη εκμετάλλευση ολόκληρης της κατοικήσιμης  επιφάνειας σαν θερμαντική επιφάνεια.

Καθαρή θέρμανση λόγω χαμηλών θερμοκρασιών (δεν προκαλείται κάψιμο της σκόνης).

Συμπαγής θέρμανση – ψύξη : σε όλα τα σημεία του χώρου η θέρμανση είναι ομοιόμορφη.

Υγιεινή θέρμανση : ισχύει το ρητό “ζεστά πόδια κρύο κεφάλι”, ο καλύτερος τρόπος για να αισθάνεται ο άνθρωπος θερμοφυσιολογικά άνετα.

H Υδρομετάλ συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία στην ενδοδαπέδια θέρμανση και σε συνδυασμό με την ποιότητα της εταιρίας REHAU, σας εγγυάται μία σωστά σχεδιασμένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη εγκατάσταση.