Λέβητες – Καυστήρες Πετρελαίου – Αερίου

Λέβητες – Καυστήρες Πετρελαίου – Αερίου στην Υδρομετάλ

Η σωστή επιλογή του συγκροτήματος λέβητα – καυστήρα σε ένα σύστημα θέρμανσης είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς μπορεί να μας προσφέρει σημαντική οικονομία ιδιαίτερα τώρα που η εξοικονόμηση είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Ο Λέβητας αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος ενός συστήματος θέρμανσης πετρελαίου, αφού ζεσταίνει το νερό μεταφέροντας θερμότητα από τον καυστήρα στο νερό.
Οι Λέβητες πετρελαίου διακρίνονται σε τρεις βασικές κατηγορίες σύμφωνα με το υλικό κατασκευής τους και τον τρόπο λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορίες αυτές είναι :

  • Χαλύβδινοι
  • Μαντεμένιοι
  • Συμπυκνωμάτων

Οι χαλύβδινοι Λέβητες αποτελούν την πιο οικονομική επιλογή στην αγορά ενός συστήματος θέρμανσης. Είναι κυρίως Ελληνικής κατασκευής, πιο ελαφριάς κατασκευής από τους μαντεμένιους και με μικρότερη διάρκεια ζωής.

Οι μαντεμένιοι Λέβητες παρουσιάζουν υψηλή αντοχή στις διαβρώσεις, υψηλή ποιότητα κατασκευής, ενώ σε περίπτωση βλάβης δεν απαιτείται αντικατάσταση όλου του λέβητα αλλά μόνο του κομματιού που έχει υποστεί βλάβη.

Οι λέβητες συμπύκνωσης αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και έχουν πολύ μεγάλο βαθμό απόδοσης σε σχέση με τους συμβατικούς. Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. από το Σεπτεμβρίου του 2015, όλες οι καινούργιες εγκαταστάσεις θα πρέπει να έχουν λέβητα συμπύκνωσης.

Η Υδρομετάλ με την πολυετή παρουσία της στον χώρο της θέρμανσης και σε συνδυασμό με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, είναι σε θέση να σας προτείνει το  σύστημα θέρμανσης που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση σας. Η συνεργασία με γνωστές εταιρίες του εξωτερικού όπως η Sime και η Buderus σας  προσφέρουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και εξοικονόμηση.