Θέρμανση

Η οικιακή και επαγγελματική θέρμανση αποτελούν πεδίο δραστηριότητας για την Υδρομετάλ από το 1978. Η μακρόχρονη εμπειρία με το αντικείμενο έχει σαν αποτέλεσμα την επιλογή των πιο αξιόπιστων υλικών της αγοράς με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
Παράλληλα μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανολόγων προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη, υπολογίζοντας ειδικές μηχανολογικές μελέτες σε κάθε χώρο, διαπιστώνοντας τις ιδιαιτερότητές του και προτείνοντας ανά περίπτωση την καλύτερη δυνατή λύση.
Προτεραιότητα της Υδρομετάλ είναι η ποιότητα, η υψηλή απόδοση, η οικονομία λειτουργίας, και η αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Με βάση αυτά τα κριτήρια η εταιρία μας έχει συνάψει και στο χώρο της θέρμανσης, συνεργασίες με μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου που παρέχουν υψηλή τελική αξία όπως: DELONGHI, SIME, BUDERUS,CARRIER-TOSHIBA, BALTUR, CORDIVARI, GRUNDFOS, PINTOSSI κ.α.
Επισκεφθείτε του εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να βρείτε την λύση που ταιριάζει με τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σας.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ